Menu

Professionals aan het woord

Talloze artsen, voedingsdeskundigen en andere professionals adviseren het drinken van gedestilleerd water. Lees hier een aantal ervaringen, bevindingen en adviezen van professionals in de gezondheidswereld.


Dr Brian Clement

Arts en directeur van het Hippocrates Health Institute (Florida, USA)

Optimale gezondheid is niet mogelijk zonder de voordelen van zuiver drinkwater, omdat de cumulatieve effecten van de inname van water verontreinigingen een zware druk legt op ons lichaamsvermogen tegen ziekte en kwaaltjes te vechten. Wist u dat zuiver water verantwoordelijk is voor het transporteren van voedingsstoffen en zuurstof naar de cellen, dempende gewrichten, hydraterende huid, het omzetten van voedsel in energie, het verwijderen van gifstoffen en afvalstoffen, empowerment het natuurlijke genezingsproces van het lichaams en het verbeteren van de algehele gezondheid? Maar het verkeerde soort water kan uw welzijn en vitaliteit vervuilen, verstoppen en belemmeren. Nu kunt u zuiver water en gemoedsrust hebben.

Lees meer

Dr Maarten Klatte

Arts voor voedingsgeneeskunde - Den Haag

Wat horen we over water? In dit informatietijdperk worden wij uitvoerig geïnformeerd. Denk aan het weer, het verkeer, de politiek, de beursberichten etc. Ook is er info over de luchtkwaliteit (smog-alarm) en krijgen we te horen hoe fel de zon schijnt. Maar over drinkwater horen we weinig. Dat heeft kennelijk geen nieuwswaarde.
Belang van water. Onterecht dat water geen nieuws is. Water is erg belangrijk voor onze vitaliteit. Daar is iedereen het over eens. We bestaan voor het grootste deel uit water. Water is het belangrijkste “oplosmiddel” in ons lichaam voor de toevoer van voedingsstoffen en tevens voor de afvoer van afvalstoffen. Water “smeert” onze gewrichten en het maakt onze huid zacht. En meer verfijnd onderzoek laat zien dat water niet alleen stoffen vervoert maar dat het ook nog een rol speelt als informatie-drager.

Lees meer

Jeroen van Putten

Nature Path Practitioner - Amsterdam

Ben ik gehydrateert ? Uitdroging is een van de meest voorkomende oorzaken van fysieke disbalans. We zien dagelijks mensen die zowel uitgedroogd als verzuurd zijn ! Bedenk dat uitdroging ook verzuring betekent, en dat dit precies het begin vormt van alle chronische of degeneratieve ziekte en vroegtijdige veroudering.

Lees meer

MD4 - Topkwaliteit waterdestilleerder voor schoon en zuiver water.

Snel en veilig bij u thuisbezorgd.

De waterdestilleerder is voorzien
van 2 jaar garantie.

Heeft u vragen? Neem direct contact op met onze klantenservice.

🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
array(2) { [0]=> string(14) "privacy-policy" [1]=> string(3) "116" }