Menu

Waterfiltersystemen: Niets is te vergelijken met de zuiverheid van een Md4 water destilleerder

wat filter een waterfiltersysteemEr zijn verschillende soorten waterfiltersystemen op de markt. MD4 zet voor u de voor- en nadelen van de verschillende systemen op een rij.

Filtratie

Gefilterd water is door een fijne zeef en/of actieve kool gepasseerd. Terwijl ze onaangename smaken en geuren verminderen, filters zijn niet effectief om veel voorkomende verontreinigingen zoals arseen, bacteriën, koper, lood, nitraten, parasieten, natrium en virussen te verwijderen. Een filter kan een voedingsbodem worden voor bacteriën als het organische materiaal dat in het filter achter blijft begint te vervallen. Een ander nadeel is niet weten wanneer het filter vervangen moet worden. Sommige fabrikanten suggereren dat filters vervangen moeten worden als slechte smaak of geur terugkeert. In werkelijkheid kan een filter de smaak en geur beheersen lang nadat zij haar vermogen verloren heeft om smaakloos, geurloos organisch materiaal zoals THM (trihalomethanen) die bijproducten van chloor zijn, te verminderen.

Omgekeerde Osmose

OO-systemen forceert water onder hoge druk door een synthetisch semi-permeabel membraan om anorganische mineralen te verminderen. Deze systemen verschillen sterk in hun vermogen om nitraten, chloriden en andere verontreinigingen af te keuren. OO prestatie wordt beïnvloed door de waterdruk, watertemperatuur, pH-waarde, bacteriën, opgeloste stoffen en de chemische verontreinigingen van leidingwater. Net als andere waterfiltersystemen, zal geleidelijke verstopping van het systeem verzamelde verontreinigingen, leiden tot afnemende effectiviteit en kan ook leiden tot vervuiling van bacteriegroei.

Stoom Gedistilleerd

Gebaseerd op primaire zuiverings methode van Moeder Natuur, gebruikt destillatie verdamping en condensatie om zuiver, schoon water te scheiden van haar verontreinigingen. In de natuur wordt het proces de hydrologische cyclus genoemd. Het treedt op wanneer het water verdampt, condenseert en dan op de aarde valt als neerslag. Destillatie, in combinatie met koolstof filtratie, is de meest volledige waterzuiverings technologie die de breedste waaier van verontreinigende stoffen zoals biologische, organische en anorganische elementen vermindert. Een kwaliteit destillatie systeem biedt in feite water dat tot 99% vrij is van verontreinigingen, zware metalen en de meeste chemicaliën inbegrepen. Het is de behandeling naar keuze voor het verwijderen van biologische verontreinigingen inclusief cysten als Giardia en Cryptosporidium

Het verlengde koken of distillatieproces doodt vrijwel alle soorten micro-organismen, waaronder bacteriën, virussen en parasieten. Micro-organismen verdampen niet naar het product water maar blijven in de kookkamer kader van het residu. Bovendien, een destillatie-systeem met actieve kool na filtratie en ontluchting, is effectief in het verwijderen van pesticiden en VOS (vluchtige organische stoffen). Destillatie levert consistente puurheid, liter na liter, jaar in, jaar uit. Geen enkele andere technologie kan consistente kwaliteit over tijd garanderen. De zuiverheid van uw drink-en kookwater is gegarandeerd wanneer u 100% stoom gedestilleerd water maakt met een MD4 Waterdestilleerder.

MD4 - Topkwaliteit waterdestilleerder voor schoon en zuiver water.

Snel en veilig bij u thuisbezorgd.

De waterdestilleerder is voorzien
van 2 jaar garantie.

Heeft u vragen? Neem direct contact op met onze klantenservice.

🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
array(2) { [0]=> string(14) "privacy-policy" [1]=> string(3) "116" }