Menu

Gebruikerserveringen

Hieronder vindt u een aantal ingestuurde reacties van onze klanten die u uit eerste hand vertellen hoe zij het gebruik van de MD4 Waterdestilleerder hebben ervaren.

Ger Jansen

Klant 

De MD 4 gebruik ik al een paar jaar naar volle tevredenheid. De kwaliteit van het water wat gemaakt wordt in de MD 4 is zeer goed. Het is goed voor het maken van colloïdaal zilver maar het water is ook te gebruiken als water om de accu bij te vullen als het niveau van de accu te laag is.

Rens koopmans

Klant

Water; de mens bestaat hoofdzakelijk uit water en daarom is het van groot belang dat men schoon en zuiver water drinkt. De tijd van zuiver kraanwater is al lang voorbij, de chemicaliën en giffen die door de waterzuiveringbedrijven worden gebruikt, om schadelijke bacteriën te doden kunnen niet allemaal uit het kraanwater worden gefilterd. Mineraalwater is ook een optie, maar en als je ermee kookt net zoals wij dat doen, is het kostbaar en ook niet helmaal zuiver(getest). Vandaar dat wij voor de MD4 hebben gekozen. Sinds een half jaar gebruiken wij de MD4 bijna dagelijks. Het water is van de hoogste kwaliteit en smaakt heerlijk en verfrissend. (tip: wij voegen er Himalaya zout aan toe voor de mineralen en spoorelementen, beter kan bijna niet).

Vrindshiatsu

Klant

Wij zijn ontzettend blij met ons destilleer apparaat, en wij gebruiken hem iedere dag, met stomme verbazing wat voor vieze drab ons "helder" kraanwater bevat.

Faride

Klant

De waterdestiller van Meditech Europe gebruik ik nu sinds ongeveer een jaar. Het is een praktisch en werkbaar gereedschap voor het destilleren van water wat ik zowel voor mezelf als voor mijn huisdieren als in de huishouding gebruik. Bijvoorbeeld voor de strijkbout. Verder maak ik sinds vele jaren zelf zilverwater en omdat ik dit veelvuldig nodig heb verdient deze waterdestiller zichzelf gauw terug wanneer je bedenkt dat  1 liter gedestilleerd water voor consumptie als gauw 7 euro kost en in mijn directe omgeving ook vrijwel niet meer te krijgen is zelfs niet bij de apotheek.

De schenkkan is handig in gebruik en terwijl ik klein behuisd ben staat het apparaat op mijn aanrecht maar toch niet in de weg.

Ik was erg geschrokken van de vervuiling van ons drinkwater toen ik voor het eerst kraanwater had gedestilleerd en zag wat er in de ketel achter was gebleven. Dat is nog steeds een extra motivatie om het water te destilleren voor gebruik als drinkwater en voor het koken van voedsel. Maar het meest dringend had ik dit water nodig voor het maken van zilverwater en daarvoor is het uiterst geschikt en ik ben erg blij met de kwaliteit die ik er momenteel mee krijg. 

MD4 - Topkwaliteit waterdestilleerder voor schoon en zuiver water.

Snel en veilig bij u thuisbezorgd.

De waterdestilleerder is voorzien
van 2 jaar garantie.

Heeft u vragen? Neem direct contact op met onze klantenservice.

🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
array(2) { [0]=> string(14) "privacy-policy" [1]=> string(3) "116" }